שלום רב למי שיודע ולמי שלא...אני לומדת להיות תומכת לידה או "דולה". אני נהנית מאד וכבר מלווה נשים וזוגות ללידות בביתי חולים בירושלים. מה עושה תומכת לידה שלא עושה מיילדת? מיילדת עסוקה בצד הטכני ובשלום העובר ולא יכולה להדריך את האישה ולעתים קרובות אפילו לא נמצאת בחדר לידה יותר מכמה דקות כל כמה זמן. מבחינתה יותר נוח שהאישה תשכב בשקט ותקח אפידורל...למי שרוצה חוויה טובה יותר תומכת לידה יכולה לעזור לה לנשום ולהשתחרר, לנוע ולמצוא תנוחות שעוזרות לזרז את הלידה, היא עושה עסוי בזמן הצירים, נותנת עידוד ותמיכה נפשית ופיזית. והכי חשוב היא נמצאת עם היולדת כל הזמן ולא עוזבת אותה לרגע. עד שאצבור נסיון רב יותר אני עובדת כתומכת לידה ללא תמורה כספית. אני מבקשת רק את מחיר הנסיעות שלי ללידה וחזרה ומי שרוצה לתת לי משהו אחר מוזמן אך לא חייב בכלל. תומכת לידה בארץ מבקשת בין $250 ל$450 ללידה. אם אתן עומדות ללדת פעם ראשונה ורצות " לידה טבעית" או חוששות קצת מה יהיה בבקשה תתקשרו אלי. אם חוויתן חוויה לא טובה בלידות קודמות ואתן רוצות לנסות משהו אחר בבקשה תתקשרו אלי אם את דתיה בן זוגך לא יוכל לגעת בך בזמן הלידה ואת תוכלי להנות מאד מתמיכה ומגע בזמן הלידה מתומכת לידה אז בבקשה תתקשרי אלי
כל טוב ונשתמע פני 4613 624 02 5678485 050
|
תוכן ההודעה:
|