שלום לכל מי שעברה או עוברת קורס דולות,
אני אם חד הורית,עובדת בעבודה לא קבועה, לפי שעות, ודי מסתמכת לצערי על עזרה מאימי. למרות שהמצב הכלכלי לא ממש איפשר לנו. החלטתי לקחת דולה עימי לחדר הלידה. נפגשתי עם דולה שנסיונה הוא שנתיים בלבד. היא מצאה חן בעיניי והחלטנו על מחיר של 1800 ש"ח ללידה של עד 12 שעות,ואח"כ תוספת של 500 ש"ח. סכום זה כולל הכנה ללידה. ואכן כהכנה ללידה נפגשנו פעמיים: פעם אחת דיברנו על תהליך הלידה, התערבויות בלידה וכו'.. ובפעם השניה דיברנו מעט על נשימות ועל תנועתיות בלידה.לא דיברנו על דמיון מודרך, סמלים וכו'.. ההכנה ללידה הייתה מאוד לא יסודית בעיניי, משום שאחרי שקראתי שני ספרים: "לידה פעילה" ו"טבעי ללדת", ידעתי הרבה יותר ממה ששוחחנו עליו בשתי הפגישות. אבל בלי שום קשר לכך לפתע בתחילת החודש התשיעי להיריוני אימי פוטרה מעבודתה והפריבילגיה של לקיחת הדולה נראתה לנו פתאום מוגזמת. מה גם שמדובר בסכום לא מבוטל. התקשרתי לדולה והסברתי לה מדוע לצערי לא אוכל להיעזר בה בלידה, וכמה חבל לי שכך קרה. והצעתי כמובן לשלם לה על שתי פגישות ההכנה שערכנו בביתה. בלי בושה היא ביקשה ממני סכום לא מבוטל של 650 ש"ח, וכשאמרתי לה שלדעתי זה סכום מוגזם על שתי פגישות דלות תוכן, היא אמרה שהיא כוללת בתוך הסכום גם את פגישת ההיכרות שלנו, שעד כמה שאני יודעת עליה לא גובים כסף. שהרי אם לא הייתי בוחרת בה כדולה, היא לא הייתה מצפה לתשלום על כך.
מבקשת לשמוע דעתכן אשמח לשמוע כל תגובה. יעל
|
תוכן ההודעה:
|