לפני כמה שנים, כשהתאוששתי ממשבר ארוך, הבנתי בין היתר, שרוב הזמן, עבדתי לבד. לא ידעתי מספיק איך ליצור לעצמי מקורות תמיכה זמינים קבועים מקצועיים ומפרים. משיחות עם דולות, אני יודעת שלא רק אצלי זה כך. חקרתי את הצורך, הוא השתנה והתרחב בתקופות שונות, וייצרתי לי דרכים לענות על הצורך הזה. ועכשיו, אני מציעה זאת גם לכן, דולות ותיקות וחדשות, סדנאות לדולות. כדי להמשיך ולהתמקצע, יש לתת לעצמנו את המרחב הנכון וליצור את ההזדמנות לפגוש את עצמנו. לפגוש את המקום שלנו בתוך הלידה, לגלות עוד מקומות בתוכנו, לדון בנושאים מקצועיים ולהתרחב עם הידע שאנו מעבירות אחת לשניה. אני מזמינה אתכן לסדנה בכל יום שלישי הראשון של החודש 09:30 – 12:30, בסטודיו שלי במושב מאור. בכל סדנה נדון בנושא נתון, ונרכוש עוד כלים לעבודה. ויהיו גם תה טעים ועוגיות, כמובן. עלות כל סדנה 100 ₪. השתתפות בתאום מראש, גם כדי שנוכל להתאים עצמנו למספר המשתתפות , אבל גם כדי שאדע למי להודיע אם אני בלידה....
הסדנה הראשונה תעסוק בנושא "זמן"- ותתקיים ביום שלישי 4/9/07 זמן - "רק בך את היכולת לבחור מה יהיה ערך הזמן שלך. "
זמן הריון - 40 שבועות ? ואולי 42? ואולי יותר? כמה זמן זה 'שלב לטנטי ארוך'? זמן זה - 3 שעות צירי לחץ, 30 דקות לשיליה לצאת, 48 שעות אחרי ירידת מים, זמן של ציר, זמן לנסוע לבית חולים, זמן לאפידורל, זמן הדולה להצטרף ללידה, זמן ללדת ...
נעסוק ב: זמן לידה - לידות ארוכות /לידות קצרות מאד זמן הצטרפות הדולה ללידה, זמן פרידה מהזוג מושג הזמן בעת הלידה – מה עושים כשהזמן על השעון לא תואם את הזמן הפנימי של הלידה? פרוטוקול הזמן בבית חולים, השעון בחדר לידה נפגוש את הצורך להיאחז במספרים ובדיקות איך למצוא כלים אחרים להתמודדות מאשר חישובים ומדידות הזמן שלי – התמודדות אישית ומשפחתית עם הלא ידוע היומיומי בעבודה כדולה
בין הנושאים שנעסוק בהם: הבחירות המקצועיות והבחירות בתוך הלידה, המעבר משליטה חיצונית להנחיה פנימית, מה בין אינטואיציה לעובדות, הדיאלוג בין ראש ורגש בלידה, ועוד. תאריכים ופירוט תוכן המפגשים נמצאים גם ב- http://www.dulot.co.il/kerengadasi/
אשמח מאד לתת לך עוד פרטים על הסדנה הקרובה וגם הוראות הגעה. (3 דקות מהיציאה מכביש 6 ו - 10 דקות מכרכור), קרן. קרן פרידמן-גדסי שירות דולה, הכנה ללידה, עיבוד וריפוי חוויות לידה, ייעוץ אישי והרצאות לאנשי מקצוע 7986902-050 kerenfg@bezeqint.net
|
תוכן ההודעה:
|