שלום לכן אני בדרך כלל לא חושבת על פניה מהסוג הזה אלא אם היא מוצדקת לפני שנה ושובע ילדתי את בני אסף בחודש השישי ללא רוח חיים בעזרת המלאכית שלי סיגל מנדל, ויחד עם תמיכה נפשית מאורנית מזרחי היקרה לליבי אני כותבת שוב מכיוון שמאז הלידה אני עוזרת לנשים שעוברות אובדן להתמודד עם קבלת האובדן וההשלכות שלו אני עובדת עם גל קורן שהיא מטפלת הוליסטית ומטפלת בקבוצות תמיכה לאחר אובדן הריון בין היתר לפני מספר ימים הגיעה אליה אישה בשבוע 32 שעליה לעבור המתת חסד עקב מומים מרובים, אנו מחפשות דולה שתסכים ללוות אותה דרך התהליך אנחנו מודעות למה שאנחנו מבקשות ולא היינו עושות את זה אילמלא האישה היתה במצוקה גדולה מעבר למה שאנחנו נתקלות בו בדרך כלל המקרה שלה מסובך במקצת מכיוון שישנם גורמים שמקשים על הלידה ומפאת כבודה של היולדת אני לא אפרט אותם כאן. אם יש בינכן מי שיכולה מנטלית ויש לה היכולת נודה אם תיצור קשר, מכיוון שישנה דולה שמוכנה ללות אותה אך יכולה אך ורק ביום ראשון בלבד ואין לדעת מתי הלידה תחל אני שוב מודה לכן ומתנצלת אם אני נשמעת חצופה או בקשתי אינה במקומה. הלידה אגב תתבצע באיזור ראשון לציון. אני אינני מכירה את האישה לעומק אך חברתי גל קורן מכירה ויכולה לקשר אני משאירה את מספר הטלפון של גל - 0548080747 בתודה מראש אני רק אוסיף שזה אחד הדברים הקשים ביותר לעבור אני משערת שללוות לידה כזו קשה לא פחות מן הסתם לכן אני מודה לכן מכל הלב אפילו רק על ההקשבה ואם אתן מכירות מישהי שכן מוכנה נשמח אם תעבירו את הבקשה למרות שהזמן קצר.
|
תוכן ההודעה:
|