4/8/2008 6:36
|
עדי
|
מאת:
|
תהיות
|
כותרת:
|
בוקר טוב בנות אני די ירוקה (אתמול לוויתי את הלידה השלישית שלי בתשלום), יש לי מספר תהיות... היולדת המדהימה שלי סחבה יומיים עם צירים כל עשר דקות, ביום שבת בערב היא התקשרה ובקשה שאני אבוא (צירים כואבים כל 5 דקות כ40 דקות) הגעתי אליה בתשע בערב היא הייתה מאוד כאובה הצירים ירדו למרווח של דקה והתחלנו לצעוד לאיכילוב ברגל (עשרים דקות מהבית שלהם לקח לנו בערך שעה...). היא הייתה בטוחה שהיא ובלידה וגם אני(הפרשי הצירים, האורך הכאב...) אולי אני פשוט עוד ירוקה מדי... בבית החולים קבלה אותנו אחות לא נחמדה שאמרה לה שהיא ממש ממש לא בליה בבדיקה היה צוואר 95% מחיקה ופתיחה של 1.5. בנוסף איתרו לחץ דם גבוהה וקצת חלבון בשתן יכול להעיד על רעלת. ומכאן הכל הדרדר הצירים נעלמו לגמרי היולדת הייתה הרוסה אחרי לילה ארוך במיון היא קיבלה חדר במחלקה כמובן שאמרו שבמידה ולא מתפתחת לידה מתחילים בזירוז. כל השעות האלה אני עוד איתה אין צירים יש הרבה עצבות... בשעות הבאות הרגשתי שהיא צריכה זמן להתאושש נשארתי איתה והיא ישנה וצברה כוחות (זה הזמן זהייתי צריכה ללכת לדעתכן?). הסיבה שנשארתי הייתה שרציתי לעזור לה לפתח צירים בצורה טבעית. אחרי כמה שעות ראיתי שהרצון קם לתחייה ובקשנו נרות לזירוז וכדור לחדר. בסביבות שש אחר הצהרים כבר לא היה לי יותר כוח! היולדת שלי החליטה שהיא חוזרת למיטה כלום לא התקדם!!! הם נתנו לי אישור ללכת והטיחו שייתקשרו ברגע שמורידים אותה לחדר לידה. הלכתי ברגשות מעורבים... האם זה באמת הזמן לעזוב אותם? יש עוד דברים שיכולתי לעשות? מצד שני הייתי איתם מתשע בערב של יום לפני וידעתי שהלידה עוד רחוקה... עכשיו קבלתי טלפון הם ילדו די מהר מרגע קבלת האפידור והפיטוצין. הילד בסדר היולדת בסדר ואני בתחושת פיספוס... עצוב לי שלא הייתי שם איתם לתמוך מרגיש לי שלא התנהלתי נכון. אני מנסה להפיק את הלקח ולא יודעת לסמן היכן הטעות שלי... זהו יצא ארוך ומבולבל אני אשמח לתשובות שלכן עדי
|
תוכן ההודעה:
|
תגובות נוספות
|