הכותבת הנכבדה שכתבה לפני - אמרת שאינך נוקטת צד, אך נקטת. חיפשתי בניוזלטר תגובות של אנשים שהוזכרו, אך מצאתי רק דעה חד-צדדית של בעלת הניוזלטר.
קל מאד לנצל ניוזלטר פרטי להבעת דעה זו או אחרת, באופן שרירותי, מבלי שאיש ידע מה היה שם באמת. גם לי אין מידע לגבי מה שהיה באמת בארגון הזה, אך ברור לי שלאמת יש יותר מצד אחד. האם בעל המאה הוא בעל הדעה? יש מצב.
בעיני, גילוי הדעת היה מעין פורקן לרגשותיה של רותי, משהו שלא אמור לעניין אותנו הקוראות. אני ראיתי בכך ניצול לרעה של הבמה. חבל לי מאד.
מתוך היכרות שגרתית עם ארגון המניפה, וכמה פעילויות שנעשו (יום עיון, הרצאות וכדומה), יש שם נשים חמות ואיכפתיות שלא מגיע להן לקבל את המילים שבעלת הניוזלטר כתבה.
לדעתי, באופן כללי, אין מקום להבעת דעה זו או אחרת - וחבל שרותי הכניסה אותנו לתוך נושא אישי שלא קשור לאיש מאיתנו.
אני מקוה שנשכיל להתנהג בצורה הוגנת כלפי כל אדם, ולא לנצל במות פרטיות למאבקים.
מה דעתך, רותי, לארגן יום עיון מענין? לתת איזו הרצאה חשובה? במקום שתפס גילוי הדעת בניוזלטר שלך, אפשר היה להציע פעילויות מגוונות עבור דולות. אני מחכה להן, ובשביל זה מלכתחילה הניוזלטר עניין אותי כל כך. הפעם התאכזבתי מאד, מקוה שבניוזלטר הבא יהיו פעילויות וחידושים. תודה לך, ואם תרצי שיתוף פעולה אשמח לעזור בכך.
|
תוכן ההודעה:
|