הי. צריכה את עצתכן...
לקחתי דולה שתלווה אותי בלידה, עשינו כבר מפגש הכנה, ואנחנו בקשר כל כמה ימים.(עברתי את התאריך המשוער ביותר משבוע). היא שואלת לשלומי, ואני מעדכנת שכלום לא חדש.
יום רביעי אני מוזמנת לזירוז בבית החולים. היא הציעה לי לעשות לי רפלקסולוגיה כדי לזרז טבעי.
אחרי התלבטות החלטתי שכן, וקבענו שעה ויום. לאחר מכן רשמה לי הודעה שהיא שכחה להגיד לי, אבל הרפלקסולוגיה הוא בתשלום נוסף של 180 שח.
האם זה נהוג?? ז"א אם אני לקוחה שמתקשרת בלי קשר ואומרת "שלום, אני רוצה לקבוע לרפלקסולוגיה לזירוז לידה" אז ברור שיש תשלום, והתשלום שנקבה בו הוא גם סביר לעיסוי.
אבל אני עושה איתה את כל התהליך, ובכוונה גם בחרתי במישהי שעושה רפלקסולוגיה ושיאצו (כשהתלבטתי בין שתיים), והיא הציעה את זה ולא אמרה כלום על תשלום נוסף בהתחלה, ואני גם ככה משלמת סכום שאינו מבוטל בכלל. אז ברור לי שמבחינתה זה מאמץ נוסף, ופגישה נוספת, אבל באמת ובתמים חשבתי שזה חלק מהתהליך. כמו שיש מי שיולדת תוך 4 שעות ויש מי שיולדת תוך 14 שעות וזה אותו המחיר. אז יש מי שצריכה עזרה בזירוז, ויש מי שלא...או בכל מקרה צפתי אולי לסכום סמלי או לפחות שתעדכן אותי על תוספת תשלום לפני שאני מחליטה שכן.
עכשיו לא נעים לי. כבר קבענו למחר, ואני מרגישה שלא ניתנה לי האופציה להתלבט נוכח המחיר.
סליחה אם למישהי מכן זה נראה שאלה חצופה, כי אף אחד לא עובד בחינם- זה ברור. אבל אין לי כסף מיותר, וההתנהלות עצמה לא לטעמי, לכן אני שואלת גם מה נהוג. ומה אתן ממליצות.
|
תוכן ההודעה:
|