5/1/2007 14:31
|
ג'יני אושרי
|
מאת:
|
הי מיקה
|
כותרת:
|
לא רצית את התשובה "תלוי בדולה " אז אני אשיב לך את התשובה : תלוי ביולדת ובסיטואציה. אני מאמינה בתהליך הכנה ללידה שעושה האישה עם הדולה (בחלקו לבד ובחלקו עם בן הזוג.) אורך התהליך משתנה בהתאם לאישה ולמה שעברה בעבר (בלידות קודמות, בהריון ובכלל ). כך למשל אם אני יודעת שהאישה מפחדת מאד ,מתוחה מאד וכו' אגיע כבר בהתחלה, אם היא רגועה אהיה איתה בקשר טלפוני ואגיע בשלב מתקדם יותר. אם יש לה בן זוג תומך ואוהב אעדיף להגיע מאוחר יותר ולא להיות איתם שעות ארוכות מאד בארוע אנטימי זה שלהם ', אבל אם היחסים אינם טובים או שבן הזוג בפחדים בעצמו או כמובן אם אין בן זוג....אגיע מיד !! גם כשאני אומרת אגיע מאוחר יותר אני מתכוונת אגיע הביתה ולא לבית החולים כיוון שאני שואפת שהאישה תגיע לבית החולים בשלב מאוחר ככל האפשר וכך נמנעות התערבויות וגדל הסיכוי ללידה טבעית קלה וטובה. רק אם הלידה מתקדמת מהר בצורה יוצאת דופן ונראה לי שהאישה כבר בשלב מתקדם מאד אציע לה להפגש בבית החולים. זה לפחות האני מאמין שלי ואני בטוחה שלכל אחת יש אני מאמין שלה ששונה במקצת.... בקיצור התשובה היא תלוי.... אבל אם את שואלת כיולדת זה תלוי בך !!! ואם כדולה לעתיד - גם כן תלוי בך !!! מקווה שעזרתי קצת .
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|