לא מתה על טון השאלה שלך, אך אנסה להתייחס עניינית.
אנחנו ורק אנחנו, כלומר אני וגילה, רשאיות לקבוע לעצמנו באילו יזמויות להשקיע את זמננו. מחרתיים בערב, רביעי, בשבע וחצי בדיאדה, אנו מכנסות את כל הדולות שמעוניינות לצוות עבודת חשיבה משותף, לפני שמייצרים את הישוה החדשה ובודקים מי מייצג את מי ולמה.
האם זה נראה לי מתאים גם לרכז קורס דולות וגם להיות ארגון על? אני לא מרכזת קורס. בביה"ס שהקמתי יחד עם סיון אופירי ואהובה הילה חן, שתיהן הרכזות. אבל גם לו הייתי התשובה היא כן. ארגוני גג אינם מוקמים אלא על-ידי מי שעוסקים בתחום. כמו שיו"ר התאחדות התעשיינים, לדוגמא, הוא תעשיין.
לגבי הפוליטיקה הרוחשת מתחת לפני השטח. אכן התחום רוחש. לגבי לב ורצון לשינוי, הרמיזה הזו מבחילה אותי. האם שמעת על נשים קוראות ללדת? האם יש לך מושג מה גילה ואני עשינו עד היום למען שינוי פני הלידה בישראל? אם את מתכוונת להיות דולה או מדריכת הכנה ללידה, תצטרכי לעשות עוד כברת דרך ושיעורי בית.
ומה זאת אומרת בשיחות הטלפון התעסקו בעיקר בפיננסים? פיננסים? דיברו איתך על שוק ההון? אפיקי השקעה נבונים יותר בימים סוערים אלו של טלטלה בשוק ההון? את שאלת על תכנים וקיבלת טיפים להשקעה בבורסה? באמת שהצלחת קצת להרגיז אותי.
|
תוכן התגובה:
|