24/2/2008 07:11
|
ג'יני
|
מאת:
|
קצת מכיוון אחר.
|
כותרת:
|
בוקר טוב. כל מה שנכתב כאן על דיקור וזרוזים שונים הוא כמובן נכון. אבל היום אתם עוד הרבה לפני זמן הלידה. אני הייתי מנסה להבין איתה מה קרה החל מהלידה הראשונה : מה עיכב אותה מלפתח צירים? האם היא פחדה להיות אמא ? האם פחדה מכאב הלידה..יכולים להיות אלפי פחדים שיגרמו לאישה בעצם "להגיד " אני לא רוצה ללדת !! אני עושה זאת בדמיון מודרך -אבל את יכולה לנסות להבין אולי גם ע"י שאילת השאלות הנכונות !. בלידה השניה אני מאמינה שכבר היתה ההנחה:" אני תמיד לא מפתחת צירים ויולדת רק אם זרוז.".בנוסף אולי לפחדים שהיו קודם וכך הלאה. לכן אני מציאה : קודם כל להבין מה קרה בהתחלה בלידה ראשונה. ואז למצוא את ההבדלים: כלומר אם היא מאד פחדה להיות אמא הרי הפחד הזה כבר אינו רלוונטי ללידה הזו כיוון שהיא כבר אימא. אחרי שהיא הבינה בראש שזה לא חייב להיות כך שוב ממש ליצור את התסריטים שזה לא קורה שוב : אפשר להסביר שיש המון שיטות : כמו דיקור, הומאופטיה לחיצות שמן קיק ועוד..שיגרמו לה בשעת הצורך (אם היא לא תפתח צירים לבד ) לפתח צירים. לנסות ליצור בעיניה מציאות שהיא מאמינה בה ובה היא יולדת ללא צורך בזרוז.. קצת מסובך להסביר באינטרנט .אבל מאד מאד עובד. כי הרי אנחנו יוצרים את המציאות שלנו ולכן אנו יוצרות את הלידה שלנו. שיהיה בהצלחה !! ג'יניאושרי- דולה- הכנה ללידה בדמיון מודרך.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|