הי הדס,
תודה על השיתוף וסליחה על האיחור בתגובתי. הפניה אליך מבורכת בעיני, ואינטרסים אינם מילה גסה. כולנו פועלים לפיהם, וכל עוד הם מקדמים את הטוב אין בהם כל בעיה. בית החולים מעוניין להגדיל את הכנסותיו בעזרת הגדלת נפח הלידות וגם את כדולה מעוניינת במקום שיאפשר לך למצות את הפוטנציאל המקצועי שלך, ולא להתחבא כגנב תחת מסווה של 'חברה'.
אני חושבת שמאחר שלא זמינה כרגע אמנה בנושא 'בית-חולים ידידותי לדולה', ניתן בהחלט להסתמך על שתי האמנות (מצאי בגוגל) של בי"ח ידידותי לתינוק ולאמא, לפי הנחיות ארגון הבריאות העולמי. שני המסמכים האלו עשויים לשמש ניירות עמדה ובסיס לעבודה המשותפת שמגדירה את האינטרסים של אמא-תינוק שמקצוע הדולה מקדם.
את יכולה לנסות להרים את הכפפה ולנסח מבעוד מועד אמנה חדש, בה יוגדר בית חולים ידידותי לדולות. אם תעשי זאת, אני מבטיחה לסייע. אך אני זקוקה לטיוטה בשלה.
אם לא מתאים, הייתי מבררת בביה"ח, האם מוכנים שגם גילה רונאל תשתתף בפגישה ואולי גם אני, כנציגות ארגון הגג וארגון הדולות. פגישה כזו היא ארוע מכונן, וחבל שלא לנצל את ההזדמנות להגדרה נרחבת של יחסי דולה-בי"ח שתשמש את כל הבאות ללדת בשערי ביה"ח ואת ציבור הדולות שילוו בו לידות. מוטלת על כתפייך אחריות רבה. וכדאי לנצל את ההזדמנות הזו במלואה.
בברכה, רותי
|
תוכן התגובה:
|