20/1/2009 23:10
|
גל לביא
|
מאת:
|
עבודה כדולה
|
כותרת:
|
אורטל יקירה, לי יש בממוצע כ-4 לידות בחודש, ובנוסף אני עובדת גם כעצמאית וגם בקופ"ח כמעסה נשים הרות, מדריכת הכנה ללידה, ומעבירה סדנאות לעיסוי תינוקות. כמו כן אני עובדת גם במקצוע בו עסקתי לפני שהפכתי לדולה (יועצת נישואין, גיוס לחברות, הכנה למבדקים וראיונות, הכוונה תעסוקתית ולימודית) - כך שברוך השם, פרנסה יש לי. לטעמי - המקצוע בוחר בנו, ולא אנו בו, במיוחד כשמדובר על לימודי דולה ועבודה כדולה. אנו נותנות את כל כולנו, ומשקיעות את נשמתנו ביולדת (עוד לפני שהיא יולדת, וגם אחרי שילדה). דבר נוסף שאת צריכה לקחת בחשבון כשאת עושה את השיקול של לימודי דולה ועבודה בתחום, הוא שאת זמינה ליולדת כל הזמן. וזה אומר (לפחות מבחינתי) - לא לנסוע לחו"ל בלי תיאום הרבה זמן מראש, לא להיות בבוקר כשהילדים יוצאים לבי"ס או בצהריים כשהם חוזרים, להפסיק ארוחה עם בן זוגי במסעדה ולנסוע לאישה בצירים, להפסיד מסיבת חנוכה עם הילדה כי קראו לי ללידה, ועוד דברים חשובים כאלו. ושוב - המקצוע בחר בי, לא אני בו! (זה התירוץ שאני נותנת לעצמי ולילדי) :) בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות, ואם את שואלת אותי, אני ממש לא מתחרטת על הבחירה שעשיתי - אני גאה ומאושרת בה!!! גל לביא
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|