מקווה שהדיון יתפתח עוד ויתווספו לאורנה היקרה אינפוטים נוספים. אמנם איני דולה, אך עסקתי באי-אלו עיסוקים מתישים ומוציאי מיץ שדרשו ממני גם רענון עמוק. האמת שמה שמרענן אותי זה להתחבר לבטריה הטוטאלית שלי - פשוט להיות בבית. זה לא שאחרי טיסות ארוכות או הכנות מרתוניות ללידה הייתי מחכה לנניח אמבטיה ארוכה או משהו מובהק. רק להגיע הביתה. אין לי נוסחה מעשית של עשי ככה וכך. אצלי זה פשוט להיות בבית ואפילו למלא מדיח. בטווח היותר רחב מה שממלא אותי זה ללמוד, אני חושבת, ומכה על חטא משום שזה זמן שאני נטולת וגם פתחתי את הדיון בפורום אמנות הלידה ונעזרתי ברעיונות מצוינים. רופאה בשם לימורית הציעה לי ללמוד להיות פאראמדיק, לאחר שרמזתי שהכיוון של רפואה מאד מעניין אותי. ורבות וטובות ונוספות המליצו לי על להעמיק את יכולות הכתיבה שלי שזה כנראה מה שאעשה בשנה הקרובה (בכלזות ההזנקות והסטאז' הרפואי די מהלכים עלי אימים). בקיצור, בטווח הקצר - בית, בטווח הארוך - לימודים. דיז אר א פיו אוב מיי פייבוריט ט'ינגס. ובחזרה לרישא, אם תרצי רוית להעמיק ולאסוף את הבציר המקווה של הדיון או להוסיף בעצמך ולהפוך למאמר - רק תגידי. אם לא, אני אאלץ לעשות זאת...
|
תוכן התגובה:
|