קודם כל שלום לכל הנמצאים ואני שמחה שהגעתי לכאן. באמת פורום מאוד חשוב. הלוואי וזה יהיה מקום לסוגיות ושאלות שעולות בזמן העבודה. לשאלתך לירוני - אומנם אני דולה מוסמכת (עדיין,הכל פתוח) ובדרך כלל רק מכינה ללידה ומלווה לאורך כל הדרך אבל יצא לי ללוות כמה נשים בלידתם. כשחיכיתי ללוות חברה שלי פתחתי הודעה דומה בפורום של המרכז והרבה בנות כתבו לי מה בתיקן. אספתי את זה אז במין קובץ. רק לפני זה רוצה לסייג שכאמור רוב הדברים הם מפי דולות אחרות שאין באפשרותי לשחזר מי אמרה מה וחלק מהדברים משמשים אותם לפי ידע הפרטי שלהם ואני כמובן שלא השתמשתי בזה - כמו למשל השמנים האתריים. אז קבלו את זה כמו שזה.
אז הנה הרשימה: • צעיף או פריאו (לתנוחות) • בקבוק חם • כדורי טניס בגרב • FREE MOM • מערוך (גדול, לעיסוי ירכיים) • עשבים של ילקוט רועים לתה • עשבים של פטל לתה • רסקיו רמדי • שמן שקדים • שמן נר הלילה בכמוסות • שמן ארניקה • שמן תפוז להרחה • שמן גרניום • שמן רוז • שמן יסמין • שמן ברגמוט • שמן לוונדר • תערובות צמחים:לחיזוק אנרגיה, לדימום, לזרוז לידה, לכאבים • אולאו(קרם שהופך לשמן) • אלופירסט • אבן רובי, אבן קריסוקולה
עבור דולה עצמה: • כפכפים לאמבטיה • בגדים להחלפה!!! • מברשת ומשחת שיניים , דיאודורנט, מברשת שיער וכו´ • תרמוס • אוכל ושתיה • כסף קטן • מטען לסלולרי • תחבושת הגיינית למקרה מחזור • אופטלגין • סוכריות מנטה (לעצמי, נורא מרענן כשעייפים) • בקבוק מים קטן • כפפות סטריליות (אם הלידה תהיה בדרך...) • ידיים טובות • והרבה אהבה...
מרינה גלנץ.
|
תוכן התגובה:
|