אני חייבת להסתייג מ-א-ד מענין הכפפות הסטריליות בתיק של הדולה. עם כל הכבוד לכל מי שיודעת לבדוק ,מכירה וסומכת על עצמה,אין מצב שבו דולה תהין לבדוק פתיחה שזה המצב היחיד בעצם בו נדרשות כפפות כאלה! לצורך קבת תינוק במכונית אם והיה-אין שום ענין כזה,מספיק להחזיק את הג'ל האלכוהולי המתנדף לחיטוי הידיים לצורך זה,אותו ניתן להשיג היום בכל פארם מזדמן. הרושם הבעייתי המוצדק של כפפות כאלה מרובה פי אלפי מונים על תועלתן! מעבר לכך שמנים אמורים להגיע עם הנחיות ספציפיות מה לעשות עם מה כי אחרת גם איתם יש בעיה. אין לי בעיה לפרוש מה בתיקי לפי שאלות ספציפיות רק אומרת שבהרבה מקרים אני משנה את התכולה לפי היולדת,גם שמנים,גם הומאופטיה ומצטרפת בחום למי שכתבה (וסליחה גדולה ששכחתי מי...) על שתי ידיה! אפילו יסוי יכול להתבצע בלי שמן ולהיות יעיל...
ציוד חובה בעיני- שמן לבנדר (אחרי ברור שהאשה אינה רגישה אליו ואינה סובלת מלחץ דם נמוך!),טוב לסירקולציה,חיטוי,קרעים,אפשר להשתמש ללא שמן נושא! אם יש אפשרות לשמן נושא (שקדים או אחר)בבקבוק קטן של מים מינרליים עם פקק נשלף כזה. רסקיו/ארניקה-מצטרפת ללירון בענין הארניקה,מצטטת מפי דר ליאורה אוריאל,רופאת המשפחה שלנו... כסף קטן לעצמי,מים לי ולה,משהו מתוק לי ולה-צימוקים,סוכריות,שוקולד ואם אפשר תירוש מה טוב... ובאמת הכי חשוב ריכוז ומה שמעודד אותו,נניח קלטת באוטו,משהו שאני מבקשת גם מהאשה שתכין מראש,משהו אוסף. כל השאר לפי האשה. יום טוב!
|
תוכן התגובה:
|