26/4/2007 21:05
|
ג'יני
|
מאת:
|
לפוטנציאלית ולכולן.....
|
כותרת:
|
שלום. אני ליוויתי חברה בלידה לפני שנתיים וחצי.כשחזרתי מהלידה הייתי בהי מטורף ,יומיים לאחר מכן מישהו הזכיר את המילה "דולה " וישר הרגשתי פרפרים בבטן ושזה זה... סיימתי לפני כשנה וחצי קורס דולות מדהים שנהנתי בו מכל רגע. כן אני עובדת כדולה אבל אני גם עושה עוד הרבה דברים , טיפולים אלטרנטיבים (לא דווקא ליולדות ), הכנה ללידה, ועוד כמה דברים שאינם קשורים כלל לתחום. מה שאני מנסה להגיד זה : אם בוער לך בבטן לכי על זה , אבל אם זוהי מחשבה שיכלית על מקור פרנסה אז יש כמה מקצועות שמכניסים יותר..... נכון כששומעים את הסכום ללידה זה נשמע טוב אבל את בכוננות ללידה (אחת )לפעמים 3-4 שבועות, כלומר להיות זמינה 24 שעות לחשוב כל הזמן על תוכנית גיבוי -(איפה יהיו הילדים אם מקפיצים אותי !), ולדעת שכל תוכנית שאת מתכננת יכולה להתבטל גם אם זה ממש לא מתאים לך. שלא לדבר על כך שאת יכולה למצוא את עצמך מלווה לידה ארוכה...ארוכה..ארוכה... ואז הסכום כבר נראה פחות משתלם. בקיצור זה לא ממש פשוט ולכן יותר מעבודה זאת שליחות !! ככה אני מרגישה ואני נהנת ומתרגשת מכל לידה. אז יקירתי אם אחרי שקראת את כל זה עדיין בוער בך הרצון ללכת ללמוד ...אז כנראה שאת מתאימה ושיהיה בהצלחה!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|