מירב יקרה, כמה אני מחכה כבר שיגיע הרגע שאהיה עם אחותי בלידה.... מתרגשת איתכן! בכל אופן בשנה וחצי האחרונות אני מלווה די הרבה לידות בחיפה, (מאז שכרמל ורמבם הודיעו על כך שהם מקבלים דולות). יש לי נסיון רב יותר בכרמל מאשר ברמבם, ואני גם נהנית יותר בכרמל. ברמבם תמיד קיבלו אותי בתור דולה וכיבדו את עבודתי, אך רמת הגמישות שם לרצונות היולדת היא פחות מכרמל והרבה פחות מבתי חולים במרכז. המחלקה חדשה, החדרים נעימים ויש מקלחות אבל רוב הצוות עדיין בגישה יותר התערבותית. יש שם שתי מיילדות מדהימות שאני פגשתי רוזמרי ונלי - ללדת איתן זו מתנה. בכרמל יצא לי להיות בדי הרבה לידות וברובן מאד מאד נהניתי לעבוד עם הצוות גם עם המיילדות וגם עם הרופאים שהיו לרוב נעימים מכבדים ופתוחים. כמו שכבר כתבו הם לרוב דורשים וריד פתוח ופיטוצין אחרי הלידה, וכבר הייתי בסיטואציה שיולדת התעקשה שלא, וזה הסתדר בסוף. אין מקלחות למעט בחדר אחד שנקרא החדר הטבעי (כי יש בו כדור ומקלחון). גם בכרמל וגם ברמבם התינוקיה היא 'מחוץ לתחום' להורים... שלא כמו במרכז הארץ האבא לא יכול להיכנס עם התינוק ולהיות נוכח בפרוצדורות וכיו"ב, אז להתכונן לזה, אבל ביות מלא אפשרי 24 שעות, רק צריך לעבור באמת את השעות הראשונות שהם מתעקשים על שהות בתינוקיה... אז בשניהם את יכולה להגיד שאת תומכת לידה, אני גם אפילו שמה תג עם השם שלי וזה מתקבל טוב. ברוטשילד לא אוהבים דולות, לא כדאי לנסות, לפחות לא בזמן הקרוב. (זה מסיפורים, אני לא ניסיתי.) אם תצטרכי עוד פרטים, אשמח, קרן גדסי.
|
תוכן התגובה:
|