קצת ארוך,אבל שווה לקרוא. כבר קראתי על רעיונות ויוזמות התנדבותיות...ועל הפגנות...ועל מה לא?! האמת? אני קצת עייפה,חצויה ולא ממש מסכימה עם הכל, לזכותן ייאמר,ש 97.7% מהמיילדות שפגשתי ("מאיר","תל השומר","לניאדו","בלינסון") היו מקסימות,סבלניות והכילו אותי בצורה מדהימה בתוך נוף חדר הלידה,ידעו ולא התביישו להעזר בי כשעלה הצורך, ו"אפילו" בלי שהייתי צריכה להתחבא תחת טייטלים של חברה/קרובת משפחה. תמיד כששאלו הצגתי את עצמי בביטחון "אני ימית ואני דולה" (ואני לא מתביישת,בטח שלא מתנצלת על היותי כזאת),ואני מבצעת עבודתי נאמנה! לגבי יוזמות התנדבויות,אני בעד-אבל מהסיבות הנכונות!!! ומהן?-כל אחת וסיבותיה (צורך להיות חלק מהבריאה,רצון להעניק,לטפל באהבה,להתפתח עם כל יולדת,לרכוש ניסיון,כמיהה להכיל אותן,להכיר את המערכת או כל דבר אחר). אני לא בעד התנדבות שנובעת מתוך צורך להוכיח יכולת ו/אונחמדות. הצורך הזה קצת מעצבן...כאילו משהו במה שאנחנו עושות לא בסדר... אז די כבר, אנחנו בסדר גמור,ויותר מזה!!! לא תמיד חוסר הכבוד והאהדה שאנו סופגות קשור אלינו...לפעמים זו "סתם" מיילדת שהתעוררה על הצד הלא נכון,זו ה"דרמה" שלה בלבד ולא תמיד קשורה אלינו. (או שמדובר ב"ליס") בסוף יהיה טוב, בדיוק כמותינו,יולדות יתחילו להצביע ברגליים (והן כבר התחילו),ויתלוו אלינו לחדרי הלידה שמקבלים אותנו,ומכירים בערך ובנחיצות שלנו.
הוכחנו את עצמנו די! כבר 4 יולדות העדיפו את הליווי שלי על פני לידה ב"ליס",אז ילדנו בתל השומר והיה נפללללא-מה מחמיא יותר מזה???!!!
היחידים שמחייבים אותנו בחובת הוכחה הן היולדות שלנו,בני הזוג שלהן והקטנים שבדרך!!!
בהצלחה לכולן! ימית אהרון-פינק דולה,מדריכת הכנה ללידה ומטפלת הוליסטית. מכשירה מטפלים בפרחי באך. www.doulale.net 050-8220001
|
תוכן התגובה:
|