לא רואה עכשיו את כל השאלות ששאלת אבל אענה על מה שאני זוכרת... האישה הראשונה שטיפלתי בה הייתה לפני כ-10 שנים. במשך השנים טיפלתי בכ- 17 נשים, חוץ מאחת, אף אחת לא הגיעה לכריתה (ההיא פשוט נשברה תחת לחץ הרופאים למרות שהגידול הצטמצם מאוד). אצל אישה נוספת הטיפול הופסק ביוזמתי- בנתיים היא לא עברה כריתה, הגידול הצטמצם אבל לא נעלם). הסיפור עובר מפה לאוזן - מי שאמורה להגיע אלי - מגיעה. אני לא טובה ביחסי ציבור וגם קצת מתנגד לי.... המחיר הרשמי הוא 150 ש"ח למפגש (לפעמים פחות - לפי שיקול דעתי). עד היום הטיפול הכי ארוך שהיה לי נמשך 9 מפגשים (מפגש 1 פעם בשבוע). היו יוזמות של כל מיני אנשים ששמעו על זה או התנסו בזה, להוציא את זה לעיתונות, אבל זה אף פעם לא יצא לפועל... היה לי רצון לעבוד מול גניקולוג שיבדוק את הנושא, אבל לכי תמצאי רופא שישלח אישה לכל מיני "ניסויים דמיוניים"... הבעיה מבחינתי היא שהנשים מגיעות, נדמה להן שהבעיה נגמרה ברגע שהגידול נעלם ולא ממשיכות בטיפול. הבעיה היא שרק הסימפטום נעלם ולא הבעיה שלפי נסיוני והבנתי מקורה בדפוס של התקרבנות. טוב, אני יכולה לכתוב על זה עוד הרבה, אבל אני חושבת שעניתי על רוב השאלות... הרבה בריאות נועה
|
תוכן התגובה:
|