12/9/2007 01:07
|
ג'יני
|
מאת:
|
זמני בטחון
|
כותרת:
|
הי. זמן הבטחון בעיני הוא בעצם בין שבוע כלומר ה-term 38-42 . בזמן זה אני מתחייבת קודם כל להיות זמינה..כלומר טלפון דלוק עם סוללה מוטענת כל הזמן. אני מתחייבת להיות באזור כלומר מקסימום שעתיים מהיולדת וגם אז אני מיידעת אותה שאני נמצאת רחוק ושכאדי שתודיעה לי על התפתחויות כשהן מתחילות.. ככל שהתקרנבו ליום הלידה או עברנו אותו אני משתדלת להיות באזור קרוב כמה שיותר .כוננות גם אומרת להיות ניידת או לפחות לדעת מהיכן אני לוקחת רכב אם צריך..איפה אני משאירה את הילדים אם צריך וכו, כמו שזה נשמע לך ...זה לא פשוט וזה לפי דעתי אחד החלקים הכי קשים במקצוע. למרות כל המאמץ הזה עדיין יש סיכוי שיקרה משהו ולא תגיעי. כאן נכנס תפקידה של דולת גיבוי. את מיידעת את האישה שיש לך דולת גיבוי ולפי דעתי גם מפגישה בינהן כדי שהאישה תרגיש שיש לה בטחון גם במקרה שלא הגעת... חשוב להגדיר לאישה בפגישה הראשונה אם את מזעיקה את הגיבוי רק במקרה "חרום " כלןמר מחלה וכו, או אם למשל קבעת נופש באילת בדיוק כשהיא בשבוע 39 והיא לא מתכוונת ללדת" בברזילאי"... במקרה כזה האישה תחליט אם היא לוקחת אותך אם הסיכון שלא תגיעי או פונה לדולה אחרת.. לפי דעתי אחרי שסגרת עם אישה לא יהיה הוגן להזמין נופש רחוק לאחר שנכנסה לשבוע 38 אם הנופש הוא באזור קרוב ולמזלנו הארץ שלנו קטנה אין שום בעיה..אם את זמינה ואם את לוקחת בחשבון שאם צריך את עוזבת את הנופש באמצע ועדין מגיע אליה בשמחה וללא כעס... בגלל כל זה ונכון ישנה הרגשה לפעמים שאת מאבדת שליטה על החיים שלך, רב הדולות לא לוקחות המון לידות ועושות עוד דברים שאת הזמן שלהם אפשר לקבוע מראש כמו הכנה ללידה, טיפולים שונים או עבודות נוספות בתחום אחר. מקווה שעזרתי.. לגבי ההתנדבות..תלוי מה את מחליטה את יכולה להגיד ליולדת שתגיעי רק אם זה יהיה נוח לך וזו זכותך כמובן כמתנדבת..אבל אם הבטחת שתעשי הכל כדי להיות וגרמת ליולדת לסמוך עליך לפי דעתי את מחוייבת בדיוק כמו בלידה בתשלום. שתהיה שנה טובה ובהצלחה !!! ג'יני
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|