6/1/2008 22:27
|
ג'יני אושרי
|
מאת:
|
הי גילי..וימית וכולן..
|
כותרת:
|
לשאלתך גילי..ישנם מקצועות רבים שבהם פגישה ראשונה אינה בתשלום קחי למשל שיעור ניסיון בכל חוג - ריקוד, פילטיס ועוד..גם אצל מבוגרים ובטח אצל ילדים.. עוד דוגמא סוכן ביטוח שבא אליך הביתה ללא תשלום ומקווה למקור לך פוליסה..ובכלל בתחום השיווק זה מאד מקובל, פגישת הכרות ללא תשלום באולמות חתונות (כולל טעימות לפעמים ) ועוד הרבה תחומים... אני באה בעברי מתחום של שיווק שבו אתה בא על חשבונך ומציג את עצמך ואת היכולות שלך במטרה להשיג קלינטים. לכן לי פגישת הכרות ללא תשלום נראת הדבר ההגיוני ביותר. כמובן שהפגישה היא אצלי בבית - תמיד !!!ובשעה שנוחה לי. מנסיוני עד היום כל מי שהגיע עד אלי הביתה גם ילדו איתי.. המורה שלי - רונית קופוליס אמרה לנו שיש משהו לא נכון בללכת אל הלקוח ומנסיונה בפעמים הספורות שהיא הלכה זה לא הסתדר... (אגב גם עם מיילדות בית פגישת ההכרות היא חינם ). אבל למרות כל מה שכתבתי כמובן שאם לא מתאים לך אז אין שום סיבה בעולם שתעשי פגישה חינם.!!! ואני בטוחה שאנשים מקבלים את זה. כמו שאני עומדת על כך שהפגישות נעשות אצלי- כולן למעט פגישה שאני הולכת לראות איפה נמצא הבית. ואני עושה הרבה פגישות. עם כל זוג..פשוט ככה מרגיש לי נכון. לי קצת מפריע משהו אחר..ריבוי הבקשות בפורום זה לדולות בהתנדבות...אתן לא חושבות שליווי לידה הוא משהו שצריך לשלם עליו..גם אם זה בא על חשבון דברים אחרים ????יש הרגשה שכל מי שרוצה דולה חינם רק צרכה לכתוב כאן ולקבל....זה לפי דעתי פגיע בכבוד המקצוע שלנו. לילה נעים ג'יני
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|