7/1/2008 23:35
|
ג'יני
|
מאת:
|
על התנדבות..
|
כותרת:
|
הדבר האחרון שהייתי אומרת הוא שאני נגד התנדבות...והאמת היא גם שליוויתי ליידות בהתנדבות במשך שנה. היתנדבות היא דבר נהדר. אבל כפי ששמעתי בהרצעה מאד מעניינת בכנס פורום צפון..צריך להתנדב במקומות הנכונים כלומר להתנדב אצל אלה שבאמת אין להן או שאינן מודעות לחלוטין לצורך.נכון שקשה לדעת כאן בפורום למי יש ולמי אין. מה גם שאם היתה מגיעה אלי אישה שמצבה הכלכלי באמת קשה אני בטוחה שהייתי מתחשבת ואני בטוחה שגם אתן... בדרך כלל - (ואני לא מדברת על מקרים קיצוניים, ) אמצעיים זה עניין של סדר עדיפויות..כך למשך יש לי חברה חד הורית ששולחת שלושה ילדים לבית ספר פרטי מסויים..כי היא לא יכולה אפילו לדמיין אותם במסגרת אחרת.. וחברות אחרות נשואות באושר ועובדות לחלוטין, שמזדעזעות אפילו מהמחשבה על תשלום לבית ספר פרטי.. אני בטוחה שהבנתן..אותי.. כך למשך היה לי זוג שגרים בדירת חדר בישוב ..שכמעט לא משלמים בו שכירות..שניהם סטודנטים עובדים בקושי..לא קנו אף קניה לתינוק..ובטח לא חדר ילדים אבל כסף לדולה היה... ויש כאן שכנות שלי שיקנו עגלה ב-2000 ש,ח אבל דולה זו הוצאה מוגזמת.. טוב נראה לי שהבהרתי את עצמי. פשוט היתה לי הרגשה שכל פעם שאני פןתחת את הפורום הזה כל מה שאני רואה זה מחפשת דולה בהתנדבות...וזה הרגיש לי קצת זלזול בזכותנו לחיות בכבוד ממקצוע קשה כל כך.!!! ולגבי דולות מתלמדות..כמובן שצריך להתנסות ולשם כך ישנם בתי חולים שמקבלים בברכה (למשל פורינ בטבריה ) וזה נסיון מדהים ממולץ!! ולגבי ללוות זוגות בהכרות מוקדמת...הייתי הולכת למרכזי קליטה או שכונות מצןקה ומציעה ליווי לאלה שאין להן. בהצלחה לכולכן. ג'יני- דולה - הכנה ללידה בדמיון מודרך
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|