א מיכל מלמד, דולה ומדריכת הריון ולידה

 
מתכוני בריאות
מכתבים מלקוחות
 עמוד הבית  אודות מיכל  תאור הקורס  הפילוסופיה שלי פורום
אורז וקטניות
 
חומרים:
 ¾1 אורז מלא ¼ אורז בר
 סלסלת אחת של פטריות טריות בצל גדול קצוץ
שני גזרים מגוררים גס
כף שמן זית
 חצי כוס עדשים או קטניות
 מלח ופלפל
 תערובת תבליני בהרט
 
אופן ההכנה:
משרים למספר שעות את האורז והקטניות, מסננים ושוטפים היטב. מאדים בצל בכף שמן, ומוסיפים את הפטריות והגזר לבישול קצר. מוסיפים את האורז, הקטניות והתבלינים, מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה ומכסים. מבשלים עד שהמים נספגים. מכסים במגבת, ומשאירים סגור עוד כחצי שעה.


כל הזכויות שמורות © צרו קשר קורס דולות שיווק באינטרנט לידה הריון תקנון והצהרת פרטיות הקמת אתרים