מאוד מתחברת לדברים של גילי, ולשאלתך - אני לא נפגשת לפגישת הכרות עם או בלי תשלום. את ההכרות איתי הזוג יכול לעשות בטלפון ואני מזמינה את האישה לשאול כל מה שהיא רוצה ולרוב שואלת אותה בעצמי לא פחות - על הציפיות, על מה שהיא מרגישה שהיא צריכה, ושתינו רואות אם יש תקשורת ואם יש לי בכלל מה לתת לה עפ"י הצרכים שהיא מעלה. אני מתפנה לשוחח איתה ומזמינה אותה להתקשר שוב ושוב עם כל שאלה, ואם יש צורך אני שמחה לדבר גם עם בן-הזוג ולענות על כל שאלותיו - בטלפון. פגישה טלפונית זה כלי הכרות מצויין. חוץ מזה, יש לי כלי הכרות נהדר והוא האתר שלי אליו אני מפנה כל הריונית מתעניינת כי שם אפשר לראות ולקרוא על נסיוני, על עבודתי, על הכלים בהם אני משתמשת. אכן גילי את צודקת, גם אני מרגישה שזמני יקר, ובמפגש עם הזוג אני מעדיפה כבר להתחיל לעבוד ולא לפטפט למען ההכרות. חשוב לי להתייחס לנושא הדולות בהתנדבות - אני מאוד שמחה שיש הריוניות שעושות צעד, מחפשות דולה, גם כשאין להן אמצעים. אני חושבת שלדולות מתחילות שצריכות להתנסות זה מאוד חשוב להגיע דווקא לנשים האלו. אני זוכרת שחיפשתי אישה לסטאז' וזה היה ארוך ומפרך כי חברות זה קרוב מדי, ואימהות של ילדים מהגן של בנותיי זה מוזר מדי, ואם אז הייתי רואה מודעה של מישהי שרוצה - הייתי מתנדבת בשמחה. אז ישר כוח למתוגמלות כספית ולמתוגמלות נפשית ותזכרו שמי שנולד - הרוויח!
|
תוכן התגובה:
|