18/3/2008 19:35
|
כנרת
|
מאת:
|
בהמשך...
|
כותרת:
|
מישהי שאני אמורה ללוות היתה אתמול בסיור המדובר הגדילה לעשות ואף פנתה באופן אישי למילדת זו האחרונה הסבירה לה שעל אף הנחית משרד הבריאות הם עדין לא מכניסים דולות למה? היא לא רוצה להכנס לזה וכדאי לא לשקר כשבאים ללדת...כי הם מזהים דולות. באופן אישי אני לא אוהבת את "תנו לנו להכנס" מי שלא רוצה אותנו יצטרך אחרי הסבר מתאים לוותר גם על היולדות שאנחנו מלוות - שיעברו אחר כבוד למקום אחר - מזמין יותר. לא מאמינה שמגיעה לליס עודף התיחסות זה טוב מדי לאגו שלהם. ככל שיבואו אליהם ולמלונית המפתה פחות נשים כך ידגדג להם יותר ואם לא - אז לא. הפגנה שקטה קוראים לזה?! אולי זה יכול להיות מלווה במכתב הסבר של יולדת פוטנציאלית למנהל המחלקה - אחרי שהצצתי ונפגעתי החלטתי לוותר על שירותיכם... אפשר גם הפגנה קולנית זה לא ממש משנה אבל תנו לנו להכנס נשמע לי מתחנן מדי.כמו מישהי המתדפקת על דלתו של מישהו ומתחננת קבל אותי אני מצוינת.לא שמת לב עד כה? הם צריכים להצטרף אלינו ולא אנחנו אליהם - הם במלחמה עם עצמם עם האגו הם אלו שמפרסמים פרסום שקרי על חויה בדרכה של היולדת אנחנו לא צריות להיות חלק מזה, אנחנו באמת משתדלות ללכת עם היולדת בדרכה. ועוד האצבעות נטויות אבל לידה מתדפקת אז ברכה לכולנו ושנהיה מכבדות אותנו ואת זולתנו ולהפך.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|