3/9/2007 00:36
|
אוריה
|
מאת:
|
ארגון הגג של הדולות
|
כותרת:
|
מה שקורה לדעתי הוא שהמקצוע המקודש הזה-המכונה"דולה" שהוא בעצם עתיק וקרה בעבר לפני בתי החולים, באופן טבעי בין אשה לאשה אמהות בנות וכו -..הידע עבר בפשטות ופשוט שכחנו., ועכשיו כשאנו נזכרות-חשוב שנזכור את הטוהר של הרגע ואת הכונה הכי גבוהה. מי שלוקחת על עצמה לרכז את הדולות חייבת לאמץ בעיני מידות גבוהות של שרות אמיתי ואינטגרציה פנימית אמיתית ללא כחל וסרק. אסור שיהיה אפילו זכר לאגו וכוונות אגואסטיות מסחריות.
הדולות הופכןת להיות גוף עם פוטנציאל שנוי ויש לגוף" הזה כח שהוא בעצמו עדיין לא מזהה אותו. מה שמסוכן ממש בעיני עם מה שחס וחלילה יכול לקרות עכשיו הוא שגוף "הגג"של דולות מסויים יפליא לרעה דולות שלא מההכשרה שלו כמו לדוגמא דיאדה כיום לא מוכנה לחבר דולות לבתי חולים שלא הוכשרו על ידה. קורסים עושים דילים עם בתי חולים על תעסוקה לדולות שלהם ואז יכול להיות מצב שלא תהיה כניסה לדולות אחרות-וזה יכול להיות מאד לא נעים והעיוות הזה שכבר קיים בקטן עלול להתפתח. כמו כן מאחר וה"גוף " של הדולות מורכב -ומזל בהרבה כונה טובה ותמימות של הדולות אין עין בקורתית בוחנת כמעט שתבחר איזו השפעה הכי מתאימה.כלומר נגיד היום הגופים שמנהלים ובעצם קובעים ומכתיבים שפה, מידע וכו הם ספורים -למשל האתר הזה ותודה שיש אתרים, יש לו השפעה וכל אחת יכולה לבחור מה מתאים לה .אני שאלתי את רותי לפני כמה שבועות אם זה נראה לה אתי לקיים קורס דולות וגם לרכז ארגון "גג" כי יכולים להיות אינטרסים מובהקים בשקולים שלה ושל גילה. איכשהוא היא כעסה ומחקה את השאלה שלי והתשובה שלה -וגם עכשיו זה יכול לקרות אפילו שבעיני אני שואלת שאלות אמיתיות ללא בקורת אלא מתוך חרדה כי באיזהשהוא מקום אנו תלויות באתר ובפורומים כדי להיות בקשר!! בקיצור -כולנו חייבות לדעתי בכנות לפתוח סוגיות,לדון בהן בכנות אמיתית בלי לפחד וליצור גוף "שמים " מעל לכל ה"גגות" של הקשבה ללב לתנוקות לנשים ובאמת ליצור עוצמת נשים לשנוי (ותודה רבה לכל מי שעושה ועשתה עד הלום) בתקוה שנבוא בטוהר אמיתי ובאהבה הכי כנה. המייל שלי geshemor@gmail.com אשמח להיות בקשר עם מי שרוצה להמשיך לחשוב יחד. אוריה
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|