שלום לכולכן,
קראתי בעיון את התהיות, השאלות, הטענות ואת כל שמסביב!
ראשית הבהרה:
ארגון תומכות הלידה-הארגון הראשון והמוביל בישראל הוקם לפני כחמישה חודשים עפ"י חוק ביוזמה משותפת של קשת בענן ושל מטפלות הוליסטיות-תומכות לידה הפעילות בשטח ביניהן: יעל זמירלי, רחלי מינה, עמית זיו ואחרות.
הארגון הוקם מתוך רצון אמיתי לאגד את המטפלות ההוליסטיות-תומכות הלידה תחת קורת גג אחת וליצור הידברות משותפת עם ומול בתי החולים בארץ בכלל והצוותים הרפואיים בתחום המיילדות והגינקולוגיה בפרט!!!
שימו לב בנות יקרות-לא התיימרנו ולא צעקנו אנחנו אילו שקובעים, אנחנו אילו שמכתיבים תנאים וכללים, אלא חרטנו על דגלינו לסלול לכן, ורק לכן את הדרך אל שיתוף פעולה פורה ומוצלח עם בתי החולים, כי זו ורק זו הדרך הנכונה לעבודה מקצועית.
עוד לפני שמלאו לו יומיים וחצי זכה הארגון להתקפות חוזרות ונשנות מצד בעלי עניין שלא בחלו בשום אמצעי כדי לעצור את הקמתו. לשמחתי ולשמחת כל חברות הארגון הצלחנו להדוף התקפות אילו מכיוון שאנחנו מגיעים מתוך מטרה נקייה ומתוך רצון לאפשר פעולה אמיתית, נכונה, מקצועית שלכן בשטח.
אני קורא את כל המסרים שלכן נדהם ונפעם- האמא של כל הדולות, זו מתאימה, ההיא מתאימה, זו רצתה, וזו חשבה... ואני שואל את עצמי שאלה באמת ובאמת תמימה- אם כולן רצו???? אזי היכן הן היו עד עכשיו??? מדוע רק לאחר שיצאה ההכרזה על הקמתו של הארגון נעורו כולן משנתן?
בנות יקרות, ארגון תומכות הלידה- הארגון הראשון והמוביל בישראל נוסד וקורם עור וגידים. אני קורא מעל במה זו ואמשיך ואקרא מעל במות אחרות- כל אחת מכן המזדהה עם המטרות של הארגון מוזמנת להצטרף ולפעול!!
אני מבקש לנצל במה זו כדי לשוב ולהזמין אתכן-כולכן(גם את אילו הכועסות והמרירות- אין מקום לכעסים אלא לדיבורים!! החיים לימדו אותי, כי חשוב מאוד לדבר ולהגיד את שבלב ולא לכעוס ולהסתגר) לכנס המקצועי הראשון של הארגון. בכנס ישתתפו טובי העוסקים בתחום המיילדות בארץ. הכנס הזה חשוב לכן במסגרת הפעילות המקצועית שלכן בשטח. אין חובה בחברות בארגון על מנת להשתתף בכנס.
מאחל לכן את כל ההצלחה והאהבה!
רוני חטב יו"ר ארגון תומכות הלידה הארגון הראשון והמוביל בישראל
|
תוכן התגובה:
|