ואולי אני אתחיל דווקא עם פנייה לאוריה, רותי לא מחקה כלום, הנה השרשור: http://www.dulot.co.il/forum/message.asp?qt=193 והרשי לי להגיד ששאלותייך הן במקום, אבל יש דרך לתקשר ולכתוב.
רותי וגילה עשו ועושות, וכמו שאני מכירה אותן עוד יעשו הרבה בתחום המודעת ללידה בארץ. גילה היא אם כל הדולות, ממש כך ואני מסירה בפניה את הכובע. אין ספק שכשמדובר באנשים, לכל אחד דעה אחרת, ולכן כמה שיותר (א)נשים יתאחדו ויתאגדו יחדיו, כך ייטב לכולנו - הדולות (והדולים).
בשמנו גם אני תהיתי לגבי הכביכול "פול" שנעשה עם דיאדה, אבל מסתבר שעומדת מאחוריו חשיבה שהיא הגיונית למערכת ה-ב-ר-י-א-ות, כלומר בתי החולים. קחי לדוגמא את מה שקרה וקורה באיכילוב. האם עדיף שאף דולה לא תורשה להכנס, או שעדיף שכמה דולות מסויימות כן יורשו, וכך לאט לאט יורשן להכנס כ-ל- הדולות?? <זה מה שקורה בפועל בתל השומר> ואם מדובר במשוא פנים, אני לא מעוניינת לכתוב פה על החוויה האישית שלי מול מנהלת "קשת וענן". אכן חוויה אישית מאוד.
בואי נסכים שיש לה/ן הרבה מה ללמוד. ואגב, רותי וגילה וכל הדולות שהיו במפגש, לקחו להן עבודת בית של חיפוש, תהיות, שאלת שאלות וכו' עד למפגש הבא. אף אחת לא קבעה כנס וכו'... שאלות נשאלות וישאלו עוד זמן רב, בתקווה למציאת תשובות.
שיהיה יום יפה ונעים ע.
דרך אגב - אין כל רע ב"מסחריות", כי אל תשכחי שיש הרבה עבודה לעשות ולא כל הזמן נוכל להתנדב. עבודה מקצועית עם מיטב המקצוענים עולה כסף. גם אני לא תמיד מבסוטה מכך, אבל יש פלוסים כנראה לכל דבר...
|
תוכן התגובה:
|