3/9/2007 16:55
|
אוריה
|
מאת:
|
האם את עופרי שיש לה טור בניוזלטר של רותי?
|
כותרת:
|
זהו פורום לבטוי פתוח אני מקוה של דיעות ומחשבה בונה משותפת של כולנו ולכן כשהכונה מבוטאת באופן ברור וקונסטרוקטיבי והתהיה אינה אישית כלפי אדם אני חושבת שהיא הוגנת ובאה באמת לפתוח אפשרות חשיבה חדשה-אפשר להסכים או לא. אני באופן אישי לא חושבת שיש צורך "להגן" על אף אחת בפורום ואם תשימי לב למה שכתבתי-עופרי, הפניתי תהיה לגבי צורת התנהלות ולא כלפי אדם!הדרך בה ממיינים דולות ויצירת אפליה עפ היכן הן למדו ולא מי שהן צורמת לי אישית . אין שום קשר למי "אמא כל הדולות" כי גם אם גילה אדם נפלא,שעשה ועושה הרבה למען לימוד דולות ועוד.. אנו לא מחפשות מונופול ולא מי "אם" ומי "סגנית אם" -זו צורת מחשבה שבעיני שישר יוצרת את "ה"אחת "הקורס הכיטוב" וכו . אז כשיש אחת "ה"יש בזה טובים יותר ופחות- סלחי לי השקפת העולם שלי מאד מאד שונה... וגם.. למשל יש את שושנה בירושלים שמלמדת שנים שנים...אולי היא ה"אם"הכי" זה ככ לא רלונטי!בעיני כל אחת נפלאה ,עולם מלא משל עצמו מעניק הכי שהוא יכול -יכולה בכל רגע וכשאנחנו באות באמת פתוחות בלב אז נראה לי שאין צורך לזרוק מן משפט סתום על מנהלת מכללה (אפילו בלי לציין את שמה)על רגע שהיה לך איתה-כי אני לא מכירה אותה ובאמת אין לי מושג מי היא! ומה קרה ואולי זה היה הכי טוב שלה ברגע..ואין לנו מושג מה היא עברה או עוברת רק דרך איך שאת מציגה את זה-אבל,בדרך שהתבטאת עליה פעמיים יכולה ליצור עוול כלפיה אישית!!!וזה על פניו נראה לי לא הוגן-אם כבר את מצאת לעצמך להעיר לי על איך "מקובל או מותר" להתבטא אז הייתי בעדינות עד כמה שאפשר בנוסחים כאן רוצה להעלות זאת בפניך. תודה שהארת את תשומת ליבי לכך שהשרשור קיים,מתנצלת לא מצאתי (ומאד הפריע לי כשחשבתי שהוא נמחק )ושמחה מאד שלא תודה וסליחה על זה . ואם את עדיין רוצה להעיר את עיני אשמח באהבה. זהו- מקוה עכשיו שישרנו את ההדורים אפשר יהיה להתמקד בדברים החשובים באמת שהם מתן שרות מצויין ולווי ליולדות בכל הארץ,אחוה אמיתית בין הדולות וגיבוש הקשר הידע והעוצמה ליצירה אמיתית שיכולה להביא לשנוי ממשיוכל המשקיעות מליבן וממרצן לקדם מפעל מקודש זה תבורכנה- יבורכו
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|