אכן, יש בי מן המריר והפסימי. האם את ברצינות מתעניינת בי? רוצה להכיר את מקורות החשיבה והרוח שלי? אני מניחה שלא.
אז בואי נתמקד לרגע בך. את מאשימה את יסמין באיזושהי האשמה סבוכה, של פרסום לעצמה, שממש לא הבנתי, אך מקפלת בתוכה עוד האשמה של מספר המיילדות בצפון. יש לפחות שבע, ככה מהשרוול. ועוד כמה מהמרכז שישמחו להגיע גם לשם. בטח מעל עשר יחד. אבל מה בדיוק את עושה כשאת חותמת יעל ומהכתוב ניתן להבין שאת דולה?
האם את יעל דגן, יעל וולף, יעל זמירלי, יעל לוינשטיין או יעל שלו? חמש דולות ששמן יעל שהבאתי כמובן לפי אינדקס האלפבית, ושראוי שתתנצלי בפניהן לאלתר. האם אינך עושה בדיוק את הדבר שבו את מאשימה את הזולת? רק שאת ממש עושה זאת בפועל כשהקבוצה הרלוונטית של ההצבעה מונה חמש? מדוע אינך כותבת את שמך המלא? האם אינך פשוט מעדיפה קצת להסתתר מאחורי ארבע היעלות הנוספות? לדלל מעט את זהות האחראית על החצים השלוחים?
ולמה את קוראת לי, וליסמין, יקרה (רגע לפני שתשלחי חץ)? האם אני באמת יקרה לך? עד כדי כך שחגגת את הנזיפה בי בכותרת נפרדת? איך שאני לא אוהבת את זה. ואני רואה שגם החלטת מהי מטרת הפורום..
ובסוף, שירת אהבה ולב פתוח ועיניים מקבלות... ומהות האהבה של כולנו.. כאילו האפיפיור או שמא בודהה בכבודו מניף זרועותיו העטויות גלימה לבנה ומסיים חגיגית את השיעור להיום ..
|
תוכן התגובה:
|