28/9/2007 14:19
|
יערה
|
מאת:
|
חשוב לבא ללידה מכל הלב
|
כותרת:
|
יסמין יקרה נשמע שזו הייתה החלטה מאד מאד קשה, ונראה לי שזו גם החלטה מאד אישית . אני הייתי מקשיבה ללב שלי ולתחושת הבטן ,לפי מה שתארת לא נמשכת לשם בליבך. אני מאמינה שללידה חשוב לבא מכל הלב וגם אם זה מקצוע-זה שונה מכל מקצוע אחר הייתי מקפידה להיות מדויקת ולכן הייתי נוהגת כמוך והייתי מפנה למטפלים אחרים שיעשו את העבודה יותר טוב ממך במקרה הזה, אם זה מתאים להם וזה עדיף פי מליון . יש כמה דברים שהייתי עושה אחרת(וכמובן במחשבה שאינה מעורבת רגשית קל יותר...) א.הייתי שומרת על פשטות,ואין צורך לשפוט את המילדת(שבעיניך לא קשובה) ,היולדת וכו ואולי דווקא תמיכה רגשית ומחשבות טובות ממך היו יכולות לעזור-מהנסיון שלי זה מאד עוזר ברגעים כאלה גם למילדת-לא הייתי מתרגמת אותה באופן שלילי. ב.הייתי שמחה שפנו אלי לעזרה וסומכים עלי. ג.הייתי מנסה לפרגן לעצמי על ההחלטה בבטחון עצמי ולהיות בהירה ללא ערבוב רגשי מיותר עם הסביבה בחיזוקים ובעצות כי זה מאד אישי בכל רגע-לפעמים כפי שודאי חווית תמצאי את עצמך פועלת בדיוק הפוך באותה סטואציה כי הלב שלך יכוון אותך באופן שונה ד.הענין עם לידה אחרת בעיני לא קשור כי ברור שזו העדיפות שלך גם אם תקפצי לעשות דיקור כממלאת מקום או sos ה.אומץ להגיד מה שיש ולא לתרגם תגובות של הסביבה היה מועיל גם לי ועוזר לכולנו לשמור על כנות פשטות ושלוה
ה.מקוה שעוזר במשהו לכולנו אותן התלבטויות בהצלחה וחג שמח יערה
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|