5/10/2007 08:15
|
יעל
|
מאת:
|
יסמין יקרה את בחרת לפרש את המיילדת איך שפרשת יכולת גם לתת לה יותר קרדיט בלי שום קשר ל
|
כותרת:
|
לסטואציה הפרטית שלך אני מבינה שהיית בדילמה.זה טבעי. כולנו עושות החלטות כל הזמן אני לא מבינה למה זה שונה ממצב אחר. אם את היית ברורה שאת אכן לא יכולה להגיע אני חושבת שלא היית זקוקה לכל הפרושים שגייסת להצדיק את עצמך . כל הדיון הזה בפורום והפידבקים להצדיק אותך או לא בעיני ממש לא רציניים ולא מקצועיים. תסלחי לי שאני אהיה מאד כנה איתך את גם עושה לעצמך סוג של פרסום , מנתחת את המיילדת-כשאת ודאי מודעת לעובדה שיש מעט מיילדות בית באזור שלך, כך שאפשר באיזהשהוא מקום גם לנחש בין ספורות ומוציאה מתחת לפני השטח שם רע, וגם לא לוקחת אחריות על הבחירה שלך. כשקוראת את איך שאת מתנסחת וכל הסחבקיות הזאת של בול בפוני אני מרגישה ממש לא נעים זה לא פורום קורבנות. מותר ולגיטימי לבקש -בטח בזמן של מצוקה ,מותר לרצות מאד מותר להתאכזב-בטח ,כשמדובר בלידה שהיא נקודת מפנה ככ רגישת עצבים והורמונים...מי כמוך יודעת בתור דולה ואמא לשלושה ילדים! מותר לרצות מאד למען היולדת ולבטא את זה, כי זה חשוב לך שאולי אולי יש פתרון...אבל את את זאת שיכולה להגיד איפה את,להחליט .היא בלידהעם כל מה שקורה שם ותפקידך לשחרר ולא להיות ככ עסוקה בעצמך.. איזו מן הערה זאת שהיא לא הייתה קשובה ליולדת? כשאת בעצמך לא לגמרי היית קשובה לעצמך?לפי מה שסיפרת החזקת אותה עם התלבטות ותשובה ובעצם נטעת בהם סכוי שתבואי ,התייעצת עם כל מי שהיה בסביבה כדי להיות לנסות להבין מה את רוצה ומחליטה לעצמך ואז ורק אז נתת תשובה... מדהים כמה אנחנו משליכות . אמרת לא- זה מה שהרגשת יופי .זהו! כל השאר וכל היעוץ מסביב הוא בקלות יכול להתפרש כאגו רגיש של ילדה טובה שרוצה לדעת שמותר לה ומבקשת רשות...לא להיות הטובה המושלמת .
אז בעיני יש פה מקום להסתכלות של כולנו למקום המאשים,הקורבני השופט שבנו בתור דולות להתעורר- לדעת להיות באמת בשלות רגשית לעשות התבוננות ולמידה פנימית עם כל התיקים שאנו סוחבות מהילדות ,שלכולנו יש מהם ולעודד את השחרור כדי לא ליפול בפח הזה של הילדה הקטנה בתוכינו שמופיעה בלי בטחון לחזק לרפא אותה כדי שנהיינה קשובות לעצמינו ליולדות שלנו בתבונת לב אוהב ופתור.
רותי יקרה ,ציפיתי ממך לגישה יותר רחבה ומרוממת ולא לשימוש בשפה שאת עושה בה שימוש יפה ככ לפעמים לכיוון של מרירות וקורבנות . זה פורום מקצועי לגדילה בעיני- תמיכה, כן כדי שנתפתח, הייתי מעודדת כיוון יותר מקצועי!
יסמין , אני ממש מפרגנת לך שדאגת לקבל עזרה.וגם שהעלת לפורום
ומקוה שתגיבי בפתיחות לעומק של מה שאמרתי ושאולי תמצאי בו אפילו מעט טעם ושלא תפלי לכעוס עלי שאומרת לך מה שעל ליבי .
בואו באמת נעיז להעלות סוגיות שהן בתבוננות כנה כולנו .
לדעתי נגדל אם נזכור שהמהות של כולנו אהבה ונתבונן בעינים מקבלות ואוהבות על עצמינו והסביבה ואת כל השאר נשחרר כדי שנהיה בלידות קשובות בלב פתוח.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|
|
כל הזכויות שמורות לאמנות התמיכה בלידה © יצירת קשר
|